subota, 9. februar 2019.

Delovi Rakovice i Palilule u ponedeljak i utorak bez vode

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Rakovica i Palilula prouzrokovaće u ponedeljak 11. i utorak 12. februara prestanak vodosnabdevanja u pojedinim delovima ovih opština, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Kada je Rakovica u pitanju, u ponedeljak od 9 do 14 časova vodu neće imati potrošači u ulicama Vukasovićevoj (između ulica Borske i Slavoljuba Vuksanovića), Ivana Mičurina i Borskoj 70a. 

Na opštini Palilula, u utorak 12. februara od 7.30 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u ulicama Patrisa Lumumbe (između ulica Uralske i Svrljiške), Stevana Hristića, Jabučkoj, Pana Đukića, Srnetičkoj (između ulica Pana Đukića i Juhorske), Juhorskoj i okolnim ulicama.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz „Vodovoda“ apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu da se potraže na adresi www.bvk.rs.